026
Глосарій ноні, сік ноні
11.06.2013
Питання і відповіді про ноні, корисна інформація
11.06.2013
0019

0019Навіть у невеликій кількості сік ноні може надати дитині неоціненну допомогу. Це корисна добавка до щоденного раціону дитини може допомогти значно укріпити його імунну систему. Оздоровчий ефект завдяки Ноні можна отримати в будь-якому віці.

Рекомендовані порції соку Ноні для підвищення імунітету як засіб першої допомоги, а так само і для місцевого лікування, абсолютно безпечно давати дітям навіть з самого народження.

Немовлята і малята
Таїтянські практикуючі спеціалісти — медики традиційно використовували Ноні для відновлення роботи шлунково-кишкового тракту новонароджених (особливо при дитячих розладах шлунку, запорах, наявності глистів, розладу шлунку), запаленнях шкіри, зараженнях, лихоманці, розтягуваннях зв’язок і вивихах. Сік безпечний для дитини, незамінний при дисбактеріозі, допомагає засвоювати більшу кількість живильних речовин.

Здоровим новонародженим і малятам давайте Ноні в цілях профілактики. Дітям, страждаючим від астми, частих вушних інфекцій або інших хронічних захворювань, щоденна порція соку Ноні може бути надзвичайно корисна.

Володіючи протизапальним і проти алергічним ефектом, Ноні корисний в цілеспрямованій боротьбі з алергією, шкіряними захворюваннями і різного роду запаленнями (попрілості від підгузника). Зовнішнє вживання Ноні допомагає при травмах і ударах, лікуванні вульвовагініту, викликаного неспецифічною інфекцією, дитячій молочниці, атопічному дерматиті, болі при появах перших зубів, інфекціях очей. Ефективний як засіб першої допомоги при ударах, травмах, опіках, різкому підвищенні температури, зубному болі.

0020 2Ноні може підсилити і підвищити імунітет — проводьте наступну процедуру, якщо хтось у Вашій сім’ї захворіє або побачить перші симптоми простуди:
Дайте Ноні тому членові сім’ї, у КОГО з’явилися ознаки захворювання, і як профілактична міра — порцію соку кожному членові сім’ї (3-5 раз на день протягом трьох днів після початку захворювання, контакту з хворим).
Батькам, що доглядають хвору дитину, також рекомендується маленькими ковтками пити сік Ноні часто протягом дня. Хворе дитя повинне протягом дня за кілька разів випивати свою денну норму.

Вживання ноні: давайте сік малятам з того часу, коли починаєте давати йому інші соки. Почніть з декількох крапельок. А на майбутнє можете виходити з пропорції «один рік — один  милілітр». В середньому — щоденно 2 рази по 1 кавовій ложці. Коли дитя страждає від нежиті або закладеного носа, респіраторних захворювань або сезонних загострень — батьки повинні давати маляті Ноні щодня до зменшення симптомів.

Діти до школи і молодші школярі
Здорові діти дітсадівського віку можуть приймати сік Ноні профілактично по 15 гр. щодня. Ті, що страждають хронічними захворюваннями — добову порцію можна збільшити в два рази. 

0010Школярі (10-12 років) і підлітки (13-19 років)
У цьому віці дітям корисно буде приймати таку ж порцію Ноні як для дорослих — по 30 гр. щодня. При таких серйозних ситуаціях, як травми і хвороби, давайте ним по 100-150гр. у день.
Ноні може допомогти очистити шкіру, стабілізувати перепади настрою, зменшити болі, поліпшити спортивні досягнення і прискорити загоєння травм.

Увага! Інформація про цілющі властивості соку Ноні не є лікувальною або лікарською рекомендацією. Всі тексти цього сайту призначені лише для інформування. З будь-яких питань, що пов’язані із здоров’ям, настійно рекомендуємо звертатися до кваліфікованих фахівців.

 

Приєднуйтесь до нас!!  Для того, щоб купити сік ноні, косметику ноні і іншу продукцію перейдіть за посиланням https://noninewage.com/N4833434 , в правому верхньому кутку виберіть країну Вашого проживання, потім розділ «Приєднатися», далі — розділ «стати БРЕНД-ПАРТНЕРОМ» При замовленні продукції ноні по телефону або через інтернет — вказувати ідентифікатор партнера (номер ID — N4833434 і його прізвище — Віталій Руденко.)

Пройдіть коротку реєстрацію і зробіть замовлення на потрібну Вам продукцію ноні, (а також і іншу продукцію), яка представлена ​​на сайті. При цьому, Ви отримаєте постійний дистриб’юторський номер в Компанії і на нього можете купувати сік ноні як за оптовою ціною, так і зі знижками! При реєстрації вказуйте ім’я спонсора (партнера) і його дистриб’юторський номер — Віталій Руденко, N4833434

При реєстрації, Ви отримуєте постійний дистриб’юторський номер в Компанії і на нього можете купувати сік ноні (і іншу продукцію) як за оптовою ціною, так і зі знижками! В подальшому, Ви можете давати ваше реферальне посилання всім Вашим знайомим, і, якщо по Вашому посиланню (Вашому дистриб’юторських номеру в Компанії) будуть купувати продукцію, — Ви будете отримувати бонуси (знижки) на подальші покупки.

Для тих, хто хоче побудувати системний бізнес (отримувати стабільний легальний дохід), ознайомтеся з розділом — Додатковий дохід, бізнес з ноні. За всіма питаннями можете писати в Групах або в личку, дзвонити по телефонах, вказаних в контактах!

Якщо Ви хочете бути в курсі всієї інформації про продукти на основі ноні, приєднуйтесь в наші групи за такими адресами:

Telegram —  https://t.me/noni_juice_top

Instagram — noni_juice_top

Viber — http://surl.li/tnut

WhatsApp — https://chat.whatsapp.com/GZCefJlZqPR3tD2yLiS2RI

Фейсбук — https://www.facebook.com/morindaworld/

Facebook Messenger — Сок нони в мире

 

Миру Вам, щастя та благополуччя!

КУПИТЬ
Язык сайта