Питання і відповіді про ноні, корисна інформація

0019
Дитяча сторіночка про сік ноні
11.06.2013
Сок нони в Одессе, купить сок нони в Одессе и Украине
21.06.2013

0019 2Чи можна стати залежним від соку ноні?

Ні, це неможливо, оскільки в ньому не містяться ніяких наркотичних речовин. Навпаки, сік TAHITIAN NONI™ (сік ноні) Juice можна застосовувати під час процесу відвикання від різних наркотиків, алкоголю, куріння і т.д.

Чи існують шкідливі побічні явища?

Нам невідомо ніяких. За даними FDA американської служби харчування і медикаментів фрукти Ноні (Morinda Citrifolia) вважаються 100 % безпечними для здоров’я і навіть рекомендуються для вагітних і годуючих матерів. Кава ж і аспірин не є для цих категорій безпечними. Хто не дивлячись на це, все ж таки сумнівається в безпеці Ноні, повинен задуматися про те, що на островах Полінезії і в деяких регіонах Азії цей фрукт вживають мільйони людей більше 2000 років. Звичайно в результаті разшлаковки можуть з’явитися побічні явища у вигляді висипу, нальоту на язику або неприємний запах поту.

Чи можна прийнявши ноні водити машину?

Неодмінно, оскільки сік TAHITIAN NONI™ Juice не впливає на свідомість людини, він не є глюкогенним засобом.

Чи можуть діти пити сік TAHITIAN NONI™ Juice (сік ноні) ?

Так! Сік TAHITIAN NONI™ Juice допомагає дітям засвоювати більшу кількість живильних речовин, бути психічно і фізично здоровішими і витривалішими. Дітям шкільного віку, що вживають сік, легше засвоювати шкільну програму. Підлітки також стають більш урівноваженими і у них не виникає сильних проблем із шкірою.

0042 2Чи можуть вагітні і годуючі матері пити сік TAHITIAN NONI™ Juice (сік ноні) ?

Так! Сік TAHITIAN NONI™ Juice неодмінно рекомендується пити майбутнім мамам для того, щоб наситити організм вітамінами і мінеральними речовинами, поповнивши резерви організму. Укріплює нервову систему і допомагає жінкам під час вагітності бути більш урівноваженими і мати гарний настрій і самопочуття.

Чи можна давати сік TAHITIAN NONI™ Juice (сік ноні) тваринам?

Взагалі тварини реагують дуже добре на цей екзотичний напій. Так само як і у людей у них поліпшується обмін речовин, зміцнюється імунітет, а також за допомогою соку TAHITIAN NONI™ Juice можна вивести з організму шкідливі мікроби.

Чи можуть вживати сік TAHITIAN NONI™ (сік ноні) діабетики?

У 30 мл соку міститься дуже мало вуглеводнів, але проте слід враховувати їх в денний раціон. Взагалі сік TAHITIAN NONI™ Juice є істотною допомогою для діабетиків

Пийте сік ноні для Вашого здоров»я!

 

Приєднуйтесь до нас!!  Для того, щоб купити сік ноні, косметику ноні і іншу продукцію перейдіть за посиланням https://noninewage.com/N4833434 , в правому верхньому кутку виберіть країну Вашого проживання, потім розділ «Приєднатися», далі — розділ «стати БРЕНД-ПАРТНЕРОМ» При замовленні продукції ноні по телефону або через інтернет — вказувати ідентифікатор партнера (номер ID — N4833434 і його прізвище — Віталій Руденко.)

Пройдіть коротку реєстрацію і зробіть замовлення на потрібну Вам продукцію ноні, (а також і іншу продукцію), яка представлена ​​на сайті. При цьому, Ви отримаєте постійний дистриб’юторський номер в Компанії і на нього можете купувати сік ноні як за оптовою ціною, так і зі знижками! При реєстрації вказуйте ім’я спонсора (партнера) і його дистриб’юторський номер — Віталій Руденко, N4833434

При реєстрації, Ви отримуєте постійний дистриб’юторський номер в Компанії і на нього можете купувати сік ноні (і іншу продукцію) як за оптовою ціною, так і зі знижками! В подальшому, Ви можете давати ваше реферальне посилання всім Вашим знайомим, і, якщо по Вашому посиланню (Вашому дистриб’юторських номеру в Компанії) будуть купувати продукцію, — Ви будете отримувати бонуси (знижки) на подальші покупки.

Для тих, хто хоче побудувати системний бізнес (отримувати стабільний легальний дохід), ознайомтеся з розділом — Додатковий дохід, бізнес з ноні. За всіма питаннями можете писати в Групах або в личку, дзвонити по телефонах, вказаних в контактах!

Якщо Ви хочете бути в курсі всієї інформації про продукти на основі ноні, приєднуйтесь в наші групи за такими адресами:

Telegram —  https://t.me/noni_juice_top

Instagram — noni_juice_top

Viber — http://surl.li/tnut

WhatsApp — https://chat.whatsapp.com/GZCefJlZqPR3tD2yLiS2RI

Фейсбук — https://www.facebook.com/morindaworld/

Facebook Messenger — Сок нони в мире

 

Миру Вам, щастя та благополуччя!

КУПИТЬ
Язык сайта