Ноні, сік ноні НОВІ ГОРИЗОНТИ «МОРІНДА»: ДЖЕРЕЛО НАТХНЕННЯ ДЛЯ ДУШІ, ЗАРЯД ЕНЕРГІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ

1-1133
Морінда, ноні ЗУСТРІНЕМО ОСІНЬ У ПОРТУГАЛІЇ
03.10.2014
products tahiti
Где купить сок нони
24.10.2014
031

031«Морінда» – це компанія, що не тільки ділиться зі своїми партнерами користю здорових та натуральних продуктів, а й відкриває двері у світ яскравих подорожей, що поєднують екзотичний відпочинок та ексклюзивні бізнес-тренінги.
Мальовничі Кауаї нещодавно зустріли команду Незалежних Консультантів «Морінда» на конференції Нові горизонти 2014!

350 учасників, серед яких – найкращі та найуспішніші бізнес-партнери компанії.
Програма була насичена:
§  Визнання нових $1-мільйонерів, серед яких Чізуко та Хіроюкі Дате, Мацуо та Кейко Като, Міка Накагава, Павел та Єлена Ракови, Лілі Суріана Сетіаван, Шу-Хуі Янг та Шан-Чунг Моу. Окрім того, були нагородженні і нові члени Клубу $5-мільйонерів: Шеннон та Доун Роланд. Цього року «Морінда» також привітала нового члена Клубу $10-мільйонерів – Норіфумі Канецуна. Безперечно, такі досягнення варті визнання!
§  Оголошення важливих доповнень та додаткових переваг Програми розвитку регіону. Це нові бонуси для Регіональних лідерів, бонус для Нефритів у команді нових Регіональних лідерів та чимало інших новин, що створили справжній інформаційний бум під час Нових горизонтів! Незабаром ми більш детально повідомимо усю важливу інформацію стосовно самої Програми, умов кваліфікації та винагород.
0035§  Виступи топ-лідерів компанії про те, як бути Лідером бізнесу з «Морінда», ділитися її баченням та успішно розвивати свою справу разом із командою бізнес-партнерів.
Гавайські острови, неймовірної краси природа, розкішний готель, гарні та успішні люди – це те, що робить міжнародні заходи «Морінда» неперевершеними! Нові горизонти 2014 – подія, що стала джерелом нових сил, енергії та натхнення для ще більшого успіху та нових звершень. У 2015 році «Морінда» запрошує вас відкрити для себе НОВІ ГОРИЗОНТИ на Мауї, а у 2016 — у Монако!

Если у Вас есть желание иметь стабильный дополнительный доход, а при правильных действиях – добиться построения системного  бизнеса – присоединяйтесь к нам! Мы будем рады нашему сотрудничеству.

Присоединяйтесь к нам!! Для того, чтобы купить сок нони, косметику нони и другую продукцию перейдите по ссылке https://noninewage.com/N4833434   , в правом верхнем углу выберете страну Вашего проживания, затем раздел «Присоединиться», далее раздел «стать БРЕНД-ПАРТНЕРОМ» При заказе продукции нони по телефону или через интернет — указывать идентификатор партнера (номер ID — N4833434 и фамилию спонсора — Виталий Руденко.)

Пройдите короткую регистрацию и закажите нужную Вам продукцию нони, (а также и другую продукцию), которая представлена на сайте. При этом, Вы получите постоянный дистрибьюторский номер в Компании и на него можете покупать сок нони как по оптовой цене, так и со скидками! При регистрации указывайте имя спонсора и его дистрибьюторский номер – Виталий Руденко, N4833434

При регистрации, Вы получаете постоянный дистрибьюторский номер в Компании и на него можете покупать сок нони (и другую продукцию) как по оптовой цене, так и со скидками! В последующем, Вы можете давать вашу реферальную ссылку всем Вашим знакомым, и, если по Вашей ссылке (Вашему дистрибьюторскому номеру в Компании) будут покупать продукцию, — Вы будете получать бонусы (скидки) на покупку.

Для тех, кто хочет построить системный бизнес (получать стабильный легальный доход), ознакомьтесь с Разделом — Дополнительный доход, бизнес с нони. По всем возникающим вопросам можете писать в Группах или в личку, звонить по телефонах, указанных в контактах!

Пейте сок нони для Вашего здоровья всей семьей!

КУПИТЬ
Язык сайта