Сок нони: положительные отзывы
08.06.2013
002
Плід Ноні — що це таке
11.06.2013

004Інформаційний сайт про сік TAHITIAN NONI™ Juice (сік ноні)
Якщо Ви дорожите своїм здоров’ям, здоров’ям Ваших рідних і близьких, — пропонуємо ознайомитися з інформацією про новий продукт на ринку України — соку НОНІ.

Продукція TAHITIAN NONI(tm) (сік ноні) бере початок на Таїті — батьківщині Ноні. Це одне із найбільш екологічно чистих місць в світі. Чисте повітря, кришталева вода, багаті вулканічними відкладеннями землі — ідеальні для рослини Ноні, яка насичена живильними речовинами.

Наступна складова нашої продукції — це саме дерево Ноні. З цього дерева отримують основні інгредієнти для продукції: плоди, листя і насіння.

У основі всієї діяльності компанії на островах Таїті лежить пошана до природи Таїті і унікальні партнерські відносини з місцевим населенням. У кожному продукті TAHITIAN NONI(tm) приховано бажання народу Таїті поділитися своїм безцінним даром — Ноні — зі всім світом. Економіка Таїті значно окріпла після того, як там почали збирати врожай з дерев Ноні. За ті 16 років, що TAHITIAN NONI(tm) продається на ринку, були створені тисячі робочих місць, а Ноні став основною продукцією сільськогосподарського експорту Таїті.

Складові частини Ноні

Основа будь-якої продукції TAHITIAN NONI — один з елементів дерева Ноні: плоди, листя або насіння. Кожний з цих елементів володіє унікальними властивостями, дія яких ідеально збалансована в кінцевій продукції.
Плід. Містить могутні антиоксиданти, укріплює імунну систему і підвищує рівень життєвих сил. Один з основних інгредієнтів TAHITIAN NONI(tm) Juice, Екстракта TAHITIAN NONI(tm) і іншої продукції.
Листя. Допомагають заспокоїти роздратовану шкіру і покращують травлення. Входять до складу Гелю з листя ноні TAHITIAN NONI(tm) і Листового чаю TAHITIAN NONI(tm).

Насіння. Багаті лінолевою кислотою, однією з ессенціальних жирових кислот, що сприяє оздоровленню і зволоженню шкіри. Є джерелом безцінного Масла насіння TAHITIAN NONI(tm).

Наука об’єднується з традиціями

TAHITIAN NONI(tm) отримує з складових частин Ноні запатентовані вихідні інгредієнти, з’єднуючи стародавні традиції з досягненнями сучасної науки, результатами досліджень і передовими виробничими технологіями.
•    В результаті досліджень були відкриті таємниці і корисні властивості вихідних інгредієнтів Ноні.
•    Кожний  інгредієнт захищений ексклюзивним авторським правом компанії.
•    Кожний з цих інгредієнтів надзвичайно важко відтворити, що гарантує лідируючу позицію компанії на ринку продукції з Ноні за забезпечує важливу конкурентну перевагу

0019Продукція, рівною якої немає
Продукція TAHITIAN NONI(tm) не має собі рівних, тому що кожен вироб є втіленням древніх традицій, досягнень науки, високої якості і багато чого іншого.
TAHITIAN NONI(tm) контролює кожен крок процесу виробництва — від дерева до пляшки. Збирачі врожаю, що пройшли відповідне навчання, спеціально розроблені процеси виробництва і розливу, найкраща система контролю доводять, що продукція TAHITIAN NONI найбільш  краща і чиста.
Із самого початку місією компанії стало поліпшення життя покупців завдяки новим високоякісним продуктам з Ноні. Пройшло вже біше 16 років з тих пір, як компанія відправила першу коробку соку TAHITIAN NONI (сік ноні).

Пийте сік ноні — продукт здоров»я, молодості і довголіття усією родиною!

 

Присоединяйтесь к нам!! Для того, чтобы купить сок нони, косметику нони и другую продукцию перейдите по ссылке https://noninewage.com/N4833434   , в правом верхнем углу выберете страну Вашего проживания, затем раздел «Присоединиться», далее раздел «стать БРЕНД-ПАРТНЕРОМ» При заказе продукции нони по телефону или через интернет — указывать идентификатор партнера (номер ID — N4833434 и фамилию спонсора — Виталий Руденко.)

Пройдите короткую регистрацию и закажите нужную Вам продукцию нони, (а также и другую продукцию), которая представлена на сайте. При этом, Вы получите постоянный дистрибьюторский номер в Компании и на него можете покупать сок нони как по оптовой цене, так и со скидками! При регистрации указывайте имя спонсора и его дистрибьюторский номер – Виталий Руденко, N4833434

При регистрации, Вы получаете постоянный дистрибьюторский номер в Компании и на него можете покупать сок нони (и другую продукцию) как по оптовой цене, так и со скидками! В последующем, Вы можете давать вашу реферальную ссылку всем Вашим знакомым, и, если по Вашей ссылке (Вашему дистрибьюторскому номеру в Компании) будут покупать продукцию, — Вы будете получать бонусы (скидки) на покупку.

Для тех, кто хочет построить системный бизнес (получать стабильный легальный доход), ознакомьтесь с Разделом — Дополнительный доход, бизнес с нони. По всем возникающим вопросам можете писать в Группах или в личку, звонить по телефонах, указанных в контактах!

КУПИТЬ
Язык сайта